Each customer that you interact with has the potential

Форум ПРАВО НА ИЗБОР Each customer that you interact with has the potential

Означено: 

Оваа тема содржи 11 одговор, има 9 гласа, и последен пат беше надградена од  xiaozhengzheng пред 1 седмица, 4 денови.

Преглед на 12 мислења - од 1 до 12 (од вкупно 12)
Преглед на 12 мислења - од 1 до 12 (од вкупно 12)

Вие мора да бидете најавени за одговорите на оваа тема.