Ден: февруари 29, 2024

0

Реакција: Платформата за родова еднаквост најостро го осудува говорот на омраза во предизборниот период

Logo_Platforma-za-Rodova-Ednakvost-02-03 (1)Пред почетокот на предизборната кампања за претстојните парламентарни и претседателски избори, Платформата за родова еднаквост ги повикува и партиите и нивните приврзаници да покажат демократски капацитет и да се воздржат од навреди и ширење на говор на омраза. Continue Reading