Ден: јуни 26, 2024

0

Реакција: Недоволна застапеност на жените на извршните позиции во новата влада

Logo_Platforma-za-Rodova-Ednakvost-02-03 (1)По формирањето на новата влада, Платформата за родова еднаквост изразува сериозна загриженост за недоволната вклученост на жените на сите нивоа на управување. Continue Reading