0

Отворено писмо до политичките партии, подносители на листите на кандидати за локалните избори 2017

Платформата за родова еднаквост која ја сочинуваат 22 организации и мрежи, на 06 Септември 2017 година испрати отворено писмо до политичките партии, подносители на листи на кандидати за локални избори во Република Македонија.

Во прилог PDF верзија од писмото.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter
Get document

Напишете коментар